English (United Kingdom)

O NAMA

IsoDobrodošli na stranice društva MIAB d.o.o. Društvo MIAB bavi se izgradnjom objekata, montažom postrojenja, proizvodnjom opreme i zaštitom materijala. Izvodimo sve vrste radova vezane uz izgradnju, puštanje u rad i održavanje građevina u sustavima pitkih i otpadnih voda, te energetskih sustava, montažu strojarske i elektro opreme, automatsko upravljanje i regulaciju tehnoloških sustava, kao i mjerenja u vodovodnim sustavima.

Proizvodimo opremu za odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda, kao i ormare energetike i automatike.
Pružamo usluge završne obrade čelika i nehrđajućeg čelika najsuvremenijim postupcima koji su razvijeni u bliskoj suradnji sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Naš pogon je jedini takve vrste u široj regiji. Zaštita se vrši postupcima pjeskarenja, bajcanja, pasivizacije, elektro poliranja i lakiranja.

Garancija kvalitetnog rada društva MIAB je veliko iskustvo u integraciji sustava, stručnost osoblja na svim razinama, čije se znanje trajno upotpunjuje i osuvremenjuje, te korištenje vrhunske tehnologije i materijala.
U svrhu trajnog poboljšanja, MIAB je uspostavio i prati sve procese primjenom sustava upravljanja kvalitetom zasnovanom na zahtjevima međunarodne norme, tako da 2003. godine uvodimo ISO standard 9001:2000, a od 2009. godine ISO 9001:2008.

Svi naši proizvodi pružaju pouzdanost, kvalitetu i dugovječnost čime se reduciraju skupi troškovi održavanja, a sve na zadovoljstvo naših kupaca diljem regije.

Povjerenje naših kupaca stekli smo na osnovu naše stručnosti i poslovnosti, poštivanja vremenskih rokova izvođenja radova, brzim servisnim intervencijama, te korektnim odnosima prema kupcu.
Za doprinos na promicanju hrvatskog gospodarstva, kao i na iznimnim dostignućima MIAB je tri puta (za 1999., 2001. i 2005.godinu) dobio Zlatnu plaketu hrvatske gospodarske komore, kao najuspješnije gospodarsko društvo u Šibensko-Kninskoj županiji.

Osposobljeni MIAB-ov visoki stručni kadar (11 djelatnika VSS i VŠS, ostali SSS) nudi za investitora kompletnu uslugu počevši od konzaltinga i izrade projektnog zadatka, preko izvođenja radova, pa sve do puštanja u pogon i održavanja sustava.
U vlasništvu MIAB-a na parceli od 35000 m2 posjedujemo opremljene proizvodne hale, otvoreno i zatvoreno skladište, konstrukciono-projektantski biro i ostale uredske prostorije za potrebe poslovanja, kao i kompletnu mehanizaciju i vozni park za izvođenje kompletnih radova na izgradnji objekata.

Svim svojim kupcima pružamo trajnu brigu o proizvodima i kompletnim postrojenjima, kao i edukaciju stručnih djelatnika. Stoga kupnjom naših proizvoda ili usluga sigurni ste u kvalitetu i u daljnju podršku bilo koje vrste, ukoliko je zatrebate.


Uprava društva
 

Zaštita podataka

Društvo MIAB poštuje odredbe Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, a  Ispitanik koji ima bilo kakva pitanja ili prigovor vezano za zaštitu osobnih podataka može svoja pismena dostaviti na adresu elektroničke pošte zop@miab.hr